Ons aanbod / mouluren

AlinHout maakt ALLE mouluren, kroonlijsten, chambranten en plinten op maat in klassieke en ook nieuwe patronen op basis van een bestaand model, schets of ontwerp en dit in alle mogelijke lengtes en breedtes in een houtssoort naar keuze. Dit kan reeds vanaf een halve meter.

Wist je dat ...

1/6

Ons aanbod / draaiwerk

AlinHout draait al uw bestellingen op maat naar bestaand model of technische tekening en dit vanaf 1 stuks tot... Wij hebben tevens een voorraad draaiwerk op stock zoals balusters, trekkertjes en tafelpoten.

Wist je dat ...

2/6

Ons aanbod / meubelen op maat

AlinHout maakt uw meubelen in eerste keus massief hout en /of alle plaatmateriaal, blank of afwerking met perfect verkleefd en aansluitend fineer...Zonder beperkingen, volledig op maat al dan niet geplaatst ter plekke.

3/6

Ons aanbod / restauratie en beeldhouwwerk

AlinHout kan u voorzien van alle traditioneel -niet artistiek- beeldhouwwerk. Ook voor uw restauraties , klein en groot kunnen wij aan uw wensen voldoen. Het berieten en biezen van uw stoelen is zeker 1 van onze specialiteiten.

4/6

Ons aanbod / prototyping

AlinHout kan in alle discretie uw prototypes vervaardigen. Alle bekomen informatie en technische tekeningen worden in het grootste vertrouwen behandeld.

5/6

Ons aanbod / afwerkingsproducten

AlinHout biedt u verschillende afwerkingsproducten aan van verschillende merken zoals; Merkelbach, Orac, Tec7, Pattex...

6/6